top of page

HOE HET BEGON

Als vrijwilligers bij Dierenasiel DARG in Zuid-Afrika, hebben wij in 2017 vijf maanden lang dit geweldige asiel geholpen en asielhonden gewandeld! Superlieve honden die door een schrijnend tekort aan vrijwilligers nagenoeg niet buiten komen, soms dagenlang geen mensen zien, super gestrest en verdrietig zijn en geen vriendje hebben om lekker samen mee te genieten. Hartverscheurend! Want zeg nu zelf, al die eenzame, kwetsbare lieverds verdienen het toch ook om HE-LE-MAAL happy te zijn? Daarom hebben wij bij terugkomst in NL één droom, één doel, één missie opgesteld: "élke asielhond, élke dag dolblij maken met 1 happy wandeling! Overal ter wereld! En voor altijd!"

EEN DROOM, EEN DOEL, EEN MISSIE

elke asielhond

1 happy wandeling

Hiermee kunnen wij namelijk een definitief einde gaan maken aan het wereldwijde probleem van eenzame, verdrietige asielhonden! En dat gaan we halen! Samen met elk asiel! En samen met elke hondenliefhebber (én zijn of haar eigen superlieve, happy viervoeter)! Want samen impact creëren, samen ook iets goeds doen voor honden die het wat minder hebben en samen écht genieten, maakt iedere hondenliefhebber gelukkiger dan ooit! Als eerste stap is in 2020 het innovatieve happy wandeling-concept geïntroduceerd. Uniek in de wereld! En het werkt! Met meer dan 150 vrijwilligers hebben wij nu al meer dan 1.900 happy wandelingen verzorgd. En wat blijkt, niet alleen de asielhonden, asiels en wandelvrijwilligers zijn dolblij, de honden vinden ook veel sneller een nieuw baasje. Geweldig toch? Ook voelen wij ons zo bevoorrecht door nu al samen te werken met geweldige partners zoals RTL en AVROTROS. Twee voorbeelden van onwijs liefdevolle partners die ook zo achter onze missie staan, dat ze besloten hebben om ook mee te helpen! Een recent voorbeeld: Happy Dogs & Shelters is uit meer dan 100.000 non-profit organisaties in NL geselecteerd voor het RTL4-programma Weet ik Veel. Wat lief hè? En wat een enorme stap voorwaarts richting onze missie!

HaPPY DoGS

HaPPY YoU

Ben jij een échte hondenliefhebber van 18 jaar of ouder en vind jij het ook HELEMAAL geweldig om op te komen voor al die superlieve asielhonden? Om lekker samen te genieten? En om te ervaren hoe ongelofelijk gelukkig je wordt als je écht iets voor deze asielhonden kan betekenen? Meld je dan direct aan als wandelvrijwilligerWe doen het als team! Met zijn allen! Elke dag opnieuw!

Screen Shot 2019-12-29 at 17.08.09.jpg
12345.png

Marleen

ToM

FOUNDER

CO- FOUNDER

Screen Shot 2021-01-22 at 16.28.05.png

+150

vrijwilligers

happy dogs & shelters

bottom of page