Ons

Verhaal

Wie maakt jou altijd happy? Wie is jouw allerbeste vriend? En wie verovert jouw hart al vanaf de allereerste dag? Precies! Die kwispelende, superlieve viervoeter! Ik ben Tom en als klein jochie samen met mijn broer en zusje opgegroeid met onze allergrootste liefde, Puk! Het was oprecht mijn allermooiste cadeau ooit. Omdat ik na mijn studietijd geen tijd had om zelf een hond te houden, besloten mijn vriendin Marleen en ik om in 2018 iets voor honden te gaan doen. Iets voor honden die het nóg meer nodig hebben. Dat werd Dierenasiel DARG in Zuid-Afrika. Wat een fantastische tijd maar tegelijkertijd ook hartverscheurend om te zien hoe deze superlieve asielhonden vaak noodgedwongen dagenlang alléén in een kennel moeten verblijven. Zonder écht menselijk contact, zonder happy hugs én zonder een lekkere wandeling! En waarom eigenlijk? Simpelweg omdat er een schrijnend tekort is aan wandelvrijwilligers. En dit terwijl een wandeling met een asielhond echt helemaal geweldig is. Een ongekend gevoel van voldoening en de mogelijkheid om met heel veel verschillende honden intens te kunnen genieten. Dat is wandelen met een asielhond!

Op basis van onze opgedane ervaring in Zuid-Afrika hebben wij bij terugkomst in Nederland alle asiels één simpele vraag gesteld: "Hebben jullie ook behoefte aan meer wandelaars voor het wandelen van jullie asielhonden?" De conclusie was overduidelijk. Ook in Nederland is er heel veel behoefte aan meer wandelaars voor asielhonden. En daar willen wij echt iets aan gaan doen. Door onze extreme passie en liefde voor honden hebben we dan ook per direct besloten al onze tijd en spaargeld in te zetten voor één ultiem doel: Elke asielhond minimaal een happy wandeling per dag bezorgen. Want dat verdient toch elke hond? En dat gaan we halen. Samen met jou als asiel. Samen met jou als happy wandelaar. En samen met jou als happy supporter! Want er zijn zoveel hondenliefhebbers in Nederland die dolgraag met een superlieve hond willen wandelen of een happy gift willen doen. En dat niet alleen. Het allermooiste is dat we er zo met zijn allen voor gaan zorgen dat steeds meer hondenliefhebbers gaan ervaren hoe fantastisch asielhonden zijn waardoor asielhondjes veel sneller een nieuw huisje vinden!

Gelukkig zijn er voor hondenliefhebbers in Nederland al mooie initiatieven opgezet. Denk aan hondjeuitlaten.nl, petbnb of OOPOEH. Wij van Happy Dogs & Shelters willen hier graag een nieuwe dimensie aan toevoegen door er zowel voor jou als asiel als voor jou als hondenliefhebber te zijn. Wij willen jou als asiel namelijk dolgraag helpen met het vaker laten wandelen van jullie asielhonden door échte hondenliefhebbers! En ze zo sneller aan een nieuw huisje te helpen. Daarnaast willen wij jou als happy wandelaar de unieke kans bieden om héél eenvoudig met jouw favoriete asielhond te wandelen. Zonder kosten en alléén wanneer het jou uitkomt. Kan jij ook niet wachten? Ga dan direct naar Happy Wandeling. Tot snel!

Happy

Tom & Marleen

Happy Wandeling

Wandellocaties

Algemeen

Vacatures

© 2020 Happy Dogs & Shelters