HOE HET BEGON

Als vrijwilligers bij Dierenasiel DARG in Zuid-Afrika, hebben wij in 2017 vijf maanden lang asielhondjes gewandeld! Hondjes die heel weinig buiten komen, soms dagenlang geen mensen zien en super gestrest en kwetsbaar zijn. Hartverscheurend! Daarom hebben wij bij terugkomst in NL één droom, één doel, één missie opgesteld. Elke asielhond minimaal 1 happy wandeling per dag bezorgen! Want ook in NL is er een grote behoefte aan meer wandelaars voor asielhondjes!

EEN DROOM, EEN DOEL, EEN MISSIE

ELK ASIELHONDJE 1 HAPPY

wANDELING PER DAG 

Door introductie van een uniek wandelconcept voor vrijwilligers hebben we op dit moment al met meer dan 130 vrijwilligers, meer dan 1.400 wandelingen verzorgd. En wat blijkt, niet alleen de asiels, asielhondjes en wandelvrijwilligers zijn dolblij, de hondjes vinden ook veel sneller een nieuw baasje.  Ook voelen wij ons enorm bevoorrecht door nu al samen te werken met geweldige partners zoals RTL en AVROTROS. Twee voorbeelden van onwijs liefdevolle partners die ook zo achter de missie staan, dat ze besloten hebben mee te helpen! Een recent voorbeeld: Happy Dogs & Shelters is uit meer dan 100.000 non-profit organisaties in NL geselecteerd voor het RTL4-programma Weet ik Veel. Een enorme stap voorwaarts richting onze missie! Echt hartverwarmend!

Ben jij een échte hondenliefhebber van 18 jaar of ouder en vind jij het ook HELEMAAL geweldig om op te komen voor al die superlieve asielhondjes? Meld je dan  aan als vrijwilliger! Want bij ons is echt iedereen welkom om te helpen! Iedereen verdient het om te ervaren hoe geweldig het is om iets voor deze asielhondjes te kunnen betekenen. We doen het als team! Met zijn allen! Elke dag opnieuw!

Marleen

TOM

FOUNDER

CO- FOUNDER

+130

vrijwilligers

Happy 

happy dogs & shelters