Ja, ik kom in actie!

NIEUW

 

Help elke asielhond aan

één happy wandeling per dag!

Wist jij dat we met een happy gift bedrag van slechts €30k binnenkort elke asielhond van Dierenasiel Crailo niet 4 dagen per week maar élke dag een happy wandeling kunnen bezorgen? En dat niet alleen! Ook alle andere asielhonden in Nederland kunnen wij dan gaan helpen om minder lang alleen in de kennel te zitten. Zodat ze óók elke dag een kans krijgen om echt te genieten, samen met jou. En het allerleukste is dat ze hierdoor ook véél sneller een nieuw huisje vinden. Dus zet een extra stapje samen met ons en Kom in Actie! En help Rocky, Chulo, Benthe en alle andere superlieve asielhondjes aan één happy wandeling per dag. Dankjewel!

+25

Happy

Supporters

hebben al een happy gift gedaan of meegeholpen aan een 'Kom in Actie' initiatief

€1-5k

Happy

Gifts

hebben wij met zijn allen op dit moment al opgehaald

€30k

Happy

Eindbedrag

is het bedrag waarmee wij elke asielhond 7 dagen per week een happy wandeling kunnen bezorgen

Stap 2

Hoe doneer ik?

Stap 1
Kom in actie en bepaal hoeveel jij de asielhondjes wilt helpen! [€10], [€20] of een ander bedrag
Deel jouw happy gift via NL48 RABO 0341 7037 10 
tnv Happy Dogs & Shelters
Stap 3
Samen met alle asielhondjes bedanken wij jou voor jouw happy support!
 

Zet een extra stap, samen met ons!

Waarom deze actie? Met al ons spaargeld en heel veel liefde helpen wij op dit moment Rocky, Willem, Paco en alle andere superlieve asielhondjes van Dierenasiel Crailo aan een happy wandeling. Wij koppelen hierbij de asielhonden online aan enthousiaste wandelaars én begeleiden alle wandelingen op locatie. Maar met 4 dagen per week is dit nog lang niet voldoende! Vandaar dat wij nu een actie starten, met als doel een happy giftbedrag van minimaal €20k. En dat gaan we halen! Met zijn allen! Hiermee kunnen wij de definitieve website met eigen reserveersysteem ontwikkelen en de begeleiding op locatie voortzetten. En dat is écht nodig! Alleen dan kunnen wij de asielhondjes van Dierenasiel Crailo namelijk 7 dagen per week 1 happy wandeling bezorgen én de samenwerking gaan uitbreiden met nieuwe asiels! En dat wil jij toch ook? In de toekomst is dan alleen nog support nodig voor de begeleiding op locatie van nieuwe asiels. Maar ook dat gaan we halen! En dit allemaal met maar één doel: Alle asielhondjes in Nederland minimaal 1 happy wandeling per dag bezorgen. Zo hoeven ze minder lang alléén in de kennel te zitten en krijgen ze óók een kans om elke dag te genieten, samen met jou! Waardoor ze ook véél sneller een nieuw huisje vinden. Dat gun jij ze toch óók allemaal?

Alvast onwijs dank voor jouw support! En wil jij ook genieten van een wandeling met een superlieve asielhond? Of weten hoe blij de hondjes worden van een happy wandeling? Ga dan haar happy wandeling of happy moments. Tot snel!

Happy

Happy Dogs & Shelters

Happy Wandeling

Wandellocaties

Algemeen

Vacatures

© 2020 Happy Dogs & Shelters