Help elke asielhond aan

1 happy wandeling per dag!

ACTIE

Help jij óók mee aan de actie "Help elke Asielhond aan 1 Happy Wandeling per Dag?" Waarom deze happy gift actie? Met al ons spaargeld en heel veel liefde helpen wij op dit moment Rocky, Willem, Paco en alle andere superlieve asielhondjes van Dierenasiel Crailo aan 1 happy wandeling. Wij koppelen hierbij de asielhonden online aan enthousiaste wandelaars én begeleiden alle wandelingen op locatie. Maar met 4 dagen per week is dit nog lang niet voldoende! Vandaar dat wij nu een actie starten, met als doel een happy giftbedrag van minimaal €20k. En dat gaan we halen! Met zijn allen! Hiermee kunnen wij de definitieve website met eigen reserveersysteem en overige benodigdheden gaan ontwikkelen. En dat is écht nodig! Alleen dan kunnen wij de asielhondjes van Dierenasiel Crailo namelijk 7 dagen per week 1 happy wandeling bezorgen én de samenwerking gaan uitbreiden met nieuwe asiels! En dat wil jij toch ook? In de toekomst is dan alleen nog support nodig voor de begeleiding op locatie van nieuwe asiels. Maar ook dat gaan we halen! En dit allemaal met maar één doel: Alle asielhondjes minimaal 1 happy wandeling per dag bezorgen. Zo hoeven ze minder lang alléén in de kennel te zitten en kunnen ze elke dag intens genieten, samen met een échte hondenliefhebber. Dat gun jij ze toch óók allemaal?

Alvast onwijs dank voor jouw support!

Happy

Happy Dogs & Shelters

Asielhondjes

Waar staan we?

Happy

Supporters

+20

hondenliefhebbers hebben al een happy gift gedaan of meegeholpen aan een initiatief

Happy

Gifts

€1.020

is het happy giftbedrag dat wij op dit moment met zijn allen hebben opgehaald

Totaal

Benodigd

€20k

is het minimale happygift bedrag dat nodig is om elke asielhond een happy wandeling te bezorgen

Hoe help jij mee?

STAP 1
Bepaal hoeveel jij wilt bijdragen aan de actie: "Help elke asielhond aan 1 happy wandeling per dag!"
STAP 2
Deel jouw happy gift via NL48 RABO 0341 7037 10 tnv Happy Dogs & Shelters
STAP 3
Samen met alle asielhondjes bedanken wij jou voor jouw happy support!
STAP 4
Vind jij het óók superleuk om mee te helpen met een extra initiatief? Dat kan! Lees dan direct verder. 

Happy Supporters

"

"

Wil jij óók weten welke hondenliefhebbers élke asielhond 1 happy wandeling per dag gunnen? 

Happy Company

Activities

Uitleggen happy gift moment op locatie of een wandeling bij Dierenasiel Crailo met jouw afdeling of bedrijf! Definitieve afstemming in overleg. Word al met AVROTROS GEdaan! AVRTROS VAST! REST EENMALIG! En dan link naar foto's van wandelingen! helpen en steeds meer asielhonden een happy wandeling bezorgen. En dat niet alléén! Zo kunnen wij jou elke dag happy blijven maken met een fantastische wandeling met jouw favoriete hond. Alvast onwijs dank!

Happy

Private Walks

NIEUW

Wil jij óók als hondenliefhebber een happy  Voorbeeld wandelen met hond Sandra en dan foto's maken en dit delen! den een happy wandeling bezorgen. En dat niet alléén! Zo kunnen wij jou elke dag happy blijven maken met een fantastische wandeling met jouw favoriete hond. Alvast onwijs dank!

Happy Walk

& Share

Grote influencers delen bericht op hun Instagram & Facebook account! Voorbeeld via AVROTROS

Heb jij een gaaf 

initiatief? 

Wil jij óók als hondenliefhebber een happy gift doen om ervoor te zorgen dat wij samen met jou ons ultieme doel gaan halen? Met de hulp van jouw happy gifts kunnen wij namelijk steeds meer asiels helpen en steeds meer asielhonden een happy wandeling bezorgen. En dat niet alléén! Zo kunnen wij jou elke dag happy blijven maken met een fantastische wandeling met jouw favoriete hond. Alvast onwijs dank!

Happy Wandeling

Wandellocaties

Algemeen

Vacatures

© 2020 Happy Dogs & Shelters