27

+2

Happy

Supporters

hebben al een happy gift gedaan of meegeholpen aan een 'Kom in Actie' initiatief

€1-5k

Happy

Gifts

hebben wij met zijn allen op dit moment al opgehaald

€30k

Happy

Eindbedrag

is het bedrag waarmee wij elke asielhond 7 dagen per week een happy wandeling kunnen bezorgen

35

+15

Happy

Supporters

hebben al een happy gift gedaan of meegeholpen aan een 'Kom in Actie' initiatief

€1-5k

Happy

Gifts

hebben wij met zijn allen op dit moment al opgehaald

€30k

Happy

Eindbedrag

is het bedrag waarmee wij elke asielhond 7 dagen per week een happy wandeling kunnen bezorgen

Help elke asielhond aan

1 happy wandeling per dag!

Wist jij dat we met een happy gift bedrag van €30k binnenkort elke asielhond van Dierenasiel Crailo niet 4 dagen per week maar élke dag een happy wandeling kunnen bezorgen? En dat niet alleen! Ook alle andere asielhonden in Nederland kunnen wij dan gaan helpen om minder lang alleen in de kennel te zitten. Zodat ze óók elke dag een kans krijgen om echt te genieten, samen met jou. En het allerleukste is dat ze hierdoor ook véél sneller een nieuw huisje vinden. Dus zet een extra stapje samen met ons en Kom in Actie! En help Rocky, Chulo, Puck en alle andere superlieve asielhondjes aan één happy wandeling per dag. Dankjewel!

Ja, ik kom in actie!

Partners

zzz.png
Screen Shot 2020-03-19 at 18.49.17.png
Jumbo_Logo.svg.png
1280px-AVROTROS.svg.png
mm.png
whitelabel_3042855_1567009010017@1633x75
fdfdfd.png
 

1. Happy

Supporters

Kom in actie en help óók mee als happy supporter! Dit kan al bij een happy gift van €10, €20 of andere bedrag. Je wordt dan in het zonnetje gezet op de happy supporters pagina die binnenkort live gaat. Of doe met je familie, dochtertje, zoontje, vrienden, team of collega's een gezamenlijke happy gift. Wij kunnen dan ook voor jullie een speciale wandeling inplannen. Dat is toch helemaal leuk? Doe een happy gift en stuur ons een mailtje en dan gaan wij dat voor jullie organiseren! Op locatie maken we dan een foto samen met de asielhondjes en die plaatsen wij dan ook bij de 'Kom in Actie' happy supporters pagina. Wist jij trouwens dat je in tegenstelling tot de meeste donatie-acties écht zelf kan ervaren waarvoor je doneert? Wil jij dus óók weten hoe blij de asielhondjes worden van een happy wandeling, kom dan snel een keertje wandelen of nagenieten van alle happy moments! Alvast dankjewel, namens alle asielhondjes!

Heb jij een gaaf 

initiatief? 

Heb jij zelf een superleuk initiatief dat je dolgraag wilt gaan opzetten en uitvoeren? Allemaal voor 'Kom in Actie' om zo mee te helpen het ultieme doel van €20k te gaan behalen? Wat een mooi gebaar! Daar worden wij echt blij van. Neem direct contact met ons op. Dan gaan we samen kijken hoe wij jou verder kunnen voorzien in alle benodigde support! Want wat is er leuker dan iets met zijn allen samen doen? Alvast super dank! 

 

Zet een extra stap, samen met ons!

Waarom deze actie? Met al ons spaargeld en heel veel liefde helpen wij op dit moment Rocky, Chulo, Puck en alle andere superlieve asielhondjes van Dierenasiel Crailo aan een happy wandeling. Wij koppelen hierbij de asielhonden online aan enthousiaste wandelaars én begeleiden alle wandelingen op locatie. Maar met 4 dagen per week is dit nog lang niet voldoende! Vandaar dat wij nu een actie starten, met als doel een happy giftbedrag van minimaal €30k. En dat gaan we halen! Met zijn allen! Hiermee kunnen wij de definitieve website met eigen reserveersysteem ontwikkelen en de begeleiding op locatie voortzetten. En dat is écht nodig! Alleen dan kunnen wij de asielhondjes van Dierenasiel Crailo namelijk 7 dagen per week 1 happy wandeling bezorgen én de samenwerking gaan uitbreiden met nieuwe asiels! En dat wil jij toch ook? In de toekomst is dan alleen nog support nodig voor de begeleiding op locatie van nieuwe asiels. Maar ook dat gaan we halen! En dit allemaal met maar één doel: Alle asielhondjes in Nederland minimaal 1 happy wandeling per dag bezorgen. Zo hoeven ze minder lang alléén in de kennel te zitten en krijgen ze óók een kans om elke dag te genieten, samen met jou! Waardoor ze ook véél sneller een nieuw huisje vinden. Dat gun jij ze toch óók allemaal?

 

Ga direct naar happy gifts en doe mee! En wil jij ook weten hoe blij de hondjes worden van een happy wandeling? Ga dan haar happy moments. Alvast onwijs dank voor jouw support!

Happy

Happy Dogs & Shelters

2. Happy

Influencer Walks

Ben jij een social influencer met een enorme liefde en passie voor honden en wil jij óók dolgraag meehelpen om elke asielhond dagelijks een heerlijke wandeling te bezorgen. En ze zo een kans te geven om ook te kunnen genieten? Dan zoeken wij jou! Wij organiseren namelijk speciaal voor influencers zoals jij een aantal unieke wandelingen voor 'Kom In actie'! Om jou ook te laten ervaren hoe geweldig het is als je een superlieve asielhond kan helpen aan een happy wandeling. Door dit vervolgens te delen met jouw volgers worden nog meer hondenliefhebbers enthousiast om mee te helpen als happy supporter voor 'Kom in Actie' of om zelf te gaan genieten van een unieke wandeling met een superlieve asielhond! Superleuk toch? Stuur ons een mailtje en dan nemen wij contact met jou op en kiezen wij samen een invulling die perfect bij jou past! Alvast dankjewel!

 3. Happy

 Sponsor Walks

Heb jij een hondje die je helaas niet elke dag kan wandelen? En die ook niet happy wordt van een groepswandeling bij een uitlaatservice? Maar juist écht geniet van een 1 op 1 wandeling. Als oprichters van Happy Dogs & Shelters en ervaren 1 op 1 wandelaars van heel veel verschillende (asiel)honden gaan wij speciaal voor 'Kom in 'Actie' ook heel veel baasjes en privé hondjes dolblij maken. Waarom eigenlijk? Omdat wij stapelgek zijn op alle honden hebben wij een unieke sponsoractie bedacht om ons doel nog sneller te behalen! Wij gaan elke ma, woe én vrijdagochtend 3 hondjes blij maken met een wandeling in de vertrouwde omgeving (Regio: Hilversum)! Stuur ons een mailtje en dan nemen wij telefonisch contact met jullie op en bespreken we direct de mogelijkheden! Tot snel!

Happy Wandeling

Wandellocaties

Algemeen

Vacatures

© 2020 Happy Dogs & Shelters