Help elke asielhond

van Dierenasiel Crailo

aan 1 happy wandeling per dag

Kom in actie

samen met Jumbo Hilversum

Wist jij dat we met een happy gift bedrag van €30k binnenkort elke asielhond van Dierenasiel Crailo niet  4 dagen per week maar élke dag een happy wandeling kunnen bezorgen? En dat niet alleen! Ook alle andere asielhonden in Nederland kunnen wij dan stapje voor stapje gaan helpen om minder lang alleen in de kennel te zitten. Want verdrietig alleen zijn, dat gun je toch geen enkele hond? Dus zet ook een extra stapje, net zoals de hartverwarmende actie van Jumbo Hilversum, en doneer van 1 t/m 30 juni 2020 jouw lege statiegeldflessen bij Jumbo Hilversum of doe een happy gift.  Zo help je Chulo, Baila, Santo, Papi en alle andere superlieve asielhondjes aan 1 happy wandeling per dag. Alvast dankjewel voor je donatie! En…na de coronacrisis kan jij ook weer een wandeling boeken met  jouw favoriete wandelmaatje. Dat is pas echt genieten!

Chulo

Baila & Santo

Papi

Doneer nu!

Stap 1

Kom in actie en bepaal hoeveel jij de asielhondjes wilt helpen! [€10], [€20] of een ander bedrag

Stap 2

Maak jouw donatiebedrag over naar NL48 RABO 0341 7037 10 

tnv Happy Dogs & Shelters en vermeld voor een persoonlijk bedankje bij omschrijving jouw voornaam en emailadres:)

Stap 3

Dank-je-wel! Het is ongelofelijk hoeveel donaties wij van jullie nu al hebben ontvangen! Dit is zo hartverwarmend. Op naar de €30k om zo elke asielhond minimaal 1 happy wandeling per dag te kunnen bezorgen! Een droom van ons, een droom van elke hondenliefhebber!

 

Zet een extra stap, samen met ons!

Waarom deze actie? Met heel veel liefde verzorgen wij de happy wandelingen van Chulo, Diesel, Santo en nog veel meer superlieve asielhondjes van Dierenasiel Crailo. Dit zijn 1 op 1 wandelingen van 1.5 uur in de ochtend waarbij de asielhondjes maximale aandacht krijgen. Hierbij worden wij ondersteund door heel veel enthousiaste wandelaars die ook dolgraag willen helpen en zich online kunnen aanmelden voor een wandeling. Maar met 4 dagen per week is dit nog lang niet voldoende! Vandaar dat wij een actie zijn gestart, met als doel een happy giftbedrag van minimaal €30k op te halen. En dat gaan we halen! Met zijn allen! Hiermee kunnen wij de asielhondjes van Dierenasiel Crailo voortaan niet 4 dagen per week maar elke dag een happy wandeling bezorgen én de samenwerking gaan uitbreiden met nieuwe asiels! En dit allemaal met maar één missie: Alle asielhondjes in Nederland minimaal 1 happy wandeling per dag bezorgen én zoveel mogelijk hondenliefhebbers de kans geven om met een superleuke hond te wandelen. Zo hoeven de hondjes minder lang alléén in de kennel te zitten en krijgen ze óók een kans om te genieten. Want verdrietig alleen zijn dat verdient toch helemaal niemand? En het allermooiste is dat ze door al die wandelingen véél sneller een nieuw huisje vinden. 

 

Gun jij de asielhondjes en hondenliefhebbers ook een echt genietmomentje per dag? Doneer dan nu en help ook mee! Alvast onwijs dank voor jouw support!

Happy

Happy Dogs & Shelters

 

Happy Wandeling

Wandellocaties

Algemeen

Vacatures

© 2020 Happy Dogs & Shelters