Help elke asielhond

aan 1  wandeling per dag​ 

Kom in actie

samen met ons

Wist jij dat we met een happy gift bedrag van €30k binnenkort elke asielhond van Dierenasiel Crailo en Dierenasiel de Hazenberg 7 dagen per week een happy wandeling kunnen bezorgen? En dat niet alleen! Ook alle andere asielhonden in Nederland kunnen wij dan gaan helpen om minder lang alleen in de kennel te zitten. Zodat ze óók een kans krijgen om echt te genieten. En zo véél sneller een nieuw huisje vinden. Dat gun je toch elke hond? Dus zet een extra stapje samen met ons en 'Kom in Actie'! Doe jij óók mee?

Chulo

Baila & Santo

Papi

Doneer nu!

Stap 1

Kom in actie en bepaal hoeveel jij de asielhondjes wilt helpen! [€10], [€20] of een ander bedrag

Stap 2

Maak jouw donatiebedrag over naar NL48 RABO 0341 7037 10 

tnv Happy Dogs & Shelters en vermeld voor een persoonlijk bedankje bij omschrijving jouw voornaam en emailadres:)

Stap 3

Dank-je-wel! Het is ongelofelijk hoeveel donaties wij van jullie nu al hebben ontvangen! Dit is zo hartverwarmend. Op naar de €30k om zo elke asielhond minimaal 1 happy wandeling per dag te kunnen bezorgen! Een droom van ons, een droom van elke hondenliefhebber!

 

Zet een extra stap, samen met ons!

Waarom deze actie? Met heel veel liefde verzorgen wij de happy wandelingen van Santo, Toby, Chica en nog veel meer superlieve asielhondjes van Dierenasiel Crailo en Dierenasiel de Hazenberg. Dit zijn 1 op 1 wandelingen van 1.5 uur in de ochtend waarbij de asielhondjes maximale aandacht krijgen. Hierbij worden wij ondersteund door heel veel enthousiaste vrijwilligers die ook dolgraag willen helpen en zich online kunnen aanmelden voor een wandeling. Maar met 4 dagen per week is dit nog lang niet voldoende!

 

Vandaar dat wij een actie zijn gestart, met als doel een happy giftbedrag van minimaal €30k op te halen. En dat gaan we halen! Met zijn allen! Hiermee kunnen wij de asielhondjes van beide dierenasiels voortaan niet 4 dagen per week maar elke dag een happy wandeling bezorgen én de samenwerking gaan uitbreiden met nieuwe asiels! En dit allemaal met maar één missie: Alle asielhondjes in Nederland minimaal 1 happy wandeling per dag bezorgen. Zo hoeven de hondjes minder lang alléén in de kennel te zitten en krijgen ze óók een kans om te genieten. Want verdrietig alleen zijn dat verdient toch helemaal niemand? En het allermooiste is dat ze door al die wandelingen véél sneller een nieuw huisje vinden. 

 

Gun jij de asielhondjes ook een echt genietmomentje per dag? Doneer dan nu en help ook mee! Alvast onwijs dank voor jouw support!

Happy

Happy Dogs & Shelters

 

Happy Wandeling

Wandellocaties

Algemeen

Vacatures

© 2020 Happy Dogs & Shelters