Happy

Stories

Lucelle, liv & Laura

Hilversum

"In de krant las ik het verhaal over de start-up en missie van Tom en Marleen. Wat een géweldig initiatief is dit! Als natuurliefhebber en moeder van drie meiden zoek ik altijd naar activiteiten waar ik de kinderen iets kan meegeven, zoals een mooie wandeling door de natuur óf iets goeds doen voor een ander. Happy Dogs & Shelters voldoet aan die behoefte en hoeveel leuker is het voor kinderen om een wandeling te maken met een hond! Echt een win-win! Quality time voor ons én voor de honden."

Tim

Huizen

"Het verhaal van Tom sprak mij direct aan omdat de honden, die anders in een afgebakend terrein zitten, de kans krijgen om lekker over de hei te lopen. Dit is niet alleen lekker voor de hond maar ook voor jezelf. Een hond oordeelt niet over hoe jij je gedraagt of hoe jij je voelt. Jij bent er voor de hond en de hond is er voor jou! Het gezichtje van de hond zegt veel en is een goed begin van de dag. Ik kijk er écht iedere keer naar uit om met een hondje te lopen en de honden kijken ernaar uit om uitgelaten te worden. En vooral de lekkere koekjes die ze krijgen!"

"Het verhaal van Tom sprak mij direct aan omdat de honden, die anders in een afgebakend terrein zitten, de kans krijgen om lekker over de hei te lopen. Dit is niet alleen lekker voor de hond maar ook voor jezelf. Een hond oordeelt niet over hoe jij je gedraagt of hoe jij je voelt. Jij bent er voor de hond en de hond is er voor jou! Het gezichtje van de hond zegt veel en is een goed begin van de dag. Ik kijk er echt iedere keer naar uit om met een hondje te lopen en de honden kijken ernaar uit om uitgelaten te worden. En vooral de koekjes die ze krijgen!"

Hilversum

Barbara

"Een vriendin van mijn dochter tipte ons over Happy Dogs & Shelters. Wat een mooi initiatief! En ook nog dé ideale oplossing voor ons met school- en werkverplichtingen. Wij plannen namelijk gewoon wanneer we kunnen en vinden het dan heerlijk om met een superleuke hond op pad te gaan in de mooie natuur. En als het niet lukt om met zijn tweeën te gaan, dan ga ik ook heel graag alleen op pad met een hond die, net zoals ik, er zichtbaar van geniet!"

Sandra & Phine

Hilversum

"We hebben van Happy Dogs & Shelters gehoord via social media en het artikel in de krant. Wij waren gelijk enthousiast over dit initiatief. Mede omdat onze kinderen héél graag een hond willen en wij dat (nog) niet willen is dit een mooie oplossing! We wandelen (bijna) wekelijks met een hondje. Ze zijn altijd heel lief en vrolijk. Wij gunnen alle honden vele heerlijke wandelingen."

Judith

Amsterdam

"Tijdens een kampeervakantie afgelopen zomer merkte ik hoe happy ik werd van buiten in de natuur zijn. Meer erop uit dus! Een mooie wandeling op de heide bijvoorbeeld, en samen met een hond is dat natuurlijk nóg leuker. Goed voor jezelf en voor de hond. Ik vind het dan ook écht fantastisch dat Happy Dogs & Shelters dit voor iedereen mogelijk maakt! Eigenlijk zou het dus Happy Dogs & Shelters & People moeten heten;)"

Sandra & Bente

Hilversum

"We wilden de hond van onze oppas uitlaten. Toen kwam de buurman langs met de folder van Happy Dogs & Shelters. Nu laten we Banji wekelijks wel een keertje uit. Banji is leuk omdat het een superlieve hond is. Oftewel, het is gewoon een ster!"

Happy Wandeling

Wandellocaties

Algemeen

Vacatures

© 2020 Happy Dogs & Shelters