Happy

Questions

Klopt het dat alle wandelingen in de ochtend zijn?


Jazeker! Alle wandelingen zijn in de ochtend. Elke dinsdag, donderdag én in het weekend kun je met jouw favoriete wandelhond lekker op pad van 9:30 tot 11:00.
Kan ik de voorwaarden voor het wandelen ergens nalezen?


Jazeker! Lees hiervoor de algemene voorwaarden. Daarnaast heeft elk asiel een eenvoudig wandelreglement opgesteld. Zo ben je zeker van een geweldige wandelervaring. In de laatste stap van 'kies jouw wandeling' kun je dit nalezen en aanvinken voor akkoord.
Ik wil heel graag op een bepaalde dag helpen met wandelen, maar ik kan die dag niet selecteren. Houdt dit in dat er dan al voldoende wandelaars zijn?


Jazeker! Als alle asielhonden op een bepaalde dag gewandeld gaan worden, zal die dag automatisch grijs kleuren. Oftewel, dan hebben we al voldoende hulp van jullie:) Wil jij ook helpen? Selecteer dan direct een andere dag en laat ons weten met wie je dan graag zou willen wandelen. Alvast super dank!
Ik zou als asiel of organisatie ook dolgraag partner willen worden, kan dat?


Jazeker! Wij zien ook altijd kansen voor een unieke samenwerking met jou. Je kunt ons elke dag bereiken per telefoon: +31 85 130 82 39 of per mail: info@happydogsshelters.com. Alvast super dank!
Ik heb een happy suggestie die ik graag wil delen, kan dat?


Jazeker! Wij zijn continu bezig om jouw ervaring nog beter te maken. Heb je een happy suggestie? Gaaf! Laat het ons direct weten. Mail: info@happydogsshelters.com of bel: +31 85 130 82 39.
Kan ik ook wandelen zonder te reserveren?


Jazeker! Neem hiervoor contact op met het specifieke asiel en informeer naar de mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat er dan niet altijd voldoende wandelhonden meer beschikbaar zijn en je niet altijd wandelt met een hond die bij je past.
Kan ik ook met honden wandelen als vaste wandelaar?


Jazeker! Als échte hondenliefhebber kan je helpen wandelen als Happy Wandelaar of als Vast Wandelmaatje. Ga hiervoor naar 'Vaste Wandelmaatjes' in het menu en bekijk alle mogelijkheden. Tot snel!
Ik ben jonger dan 18 jaar en wil ook graag helpen met wandelen, kan dat?


Jazeker! Happy Dogs & Shelters wil elke hondenliefhebber happy maken. Wij zijn er dan ook voor iedereen. Van jong tot oud! Vanaf 18 jaar kun je alleen met een hond op pad. Ben jij jonger dan 18? Geen probleem! Vraag dan een 18+ hondenliefhebber om samen met jou te gaan wandelen.
Worden de honden ook gewandeld als het regent?


Jazeker! De honden zijn altijd zo happy als ze weer samen met jou op pad kunnen gaan. Regen of zonneschijn, winter of zomer, het is altijd echt genieten! Natuurlijk hebben wij voor jou altijd een paraplu te leen indien nodig.
Ik heb nog nooit met een hond gewandeld, kan ik dan ook helpen?


Jazeker! Alle happy wandelhonden zijn beginnershonden. Oftewel, geschikt voor elke hondenliefhebber die ook dolgraag mee wilt helpen ons ultieme doel te bereiken. En dat niet alleen! Ook kan een van onze medewerkers altijd een stukje met je meelopen als je dat fijn vindt!
Ik wil mijn wandelmaatje dolgraag adopteren, kan dat?


Jazeker! Alle wandelhondjes staan te popelen om naar huis te gaan met een lief, nieuw baasje! Het adoptieproces wordt altijd door het asiel zelf geregeld. Neem dus rechtstreeks contact op met het asiel en laat je verder informeren. En natuurlijk hopen wij dat het hondje zo snel mogelijk naar huis kan met jou!
Ik heb een wandeling gepland staan maar zie zojuist dat het hondje een happy new home heeft gevonden. Kan ik dan alsnog wandelen?


Jazeker! Weet je wat zo leuk is? Door alle happy wandelingen vinden de asielhonden veel sneller een happy new home. Mocht jouw wandelhond al een nieuw baasje hebben voordat je samen gaat wandelen, dan zorgen wij er altijd voor dat je alsnog een andere, lieve asielhond happy kan maken! Je kan dus altijd heerlijk wandelen.

Happy Wandeling

Wandellocaties

Algemeen

Vacatures

© 2020 Happy Dogs & Shelters