Happy

Blog

Mrt 2020

Social Media

Superleuk! We zijn vanaf nu ook live op social media! Oftewel, vanaf nu kun je ons ook volgen op instagram en facebook. Wil jij ook als allereerste op de hoogte zijn van superlieve, nieuwe asielhondjes die jij super happy kan maken met een wandeling of jogsessie? En als allereerste weten of een asielhond een happy new home heeft gevonden? Of welke gave, nieuwe initiatieven en samenwerkingen er op de planning staan? En niet te vergeten alle happy moments? Oftewel genietmomentjes van happy wandelingen? Volg ons dan direct op Instagram en Facebook en geniet met ons mee! Tot snel! 

Jan 2020

Happy Gift Activatie

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Allereerst dankjewel voor alle kerstkaarten, leuke cadeautjes en happy gifts die we afgelopen jaar hebben ontvangen! Beter kunnen we het nieuwe jaar niet starten. Wat kan jij binnenkort verwachten? Naast onze on-site support van jouw wandeling zijn we op dit moment een Happy Gift Activatie Programma aan het ontwikkelen. Zoals je kunt lezen in de blog van oktober 2019 kunnen we zo het wandelen van de asielhondjes in Hilversum voor jou elke dag mogelijk gaan maken. En dat willen we zo graag! En dat niet alleen! Zo kunnen we de hondjes bij een andere asiel bij jou in de buurt ook samen gaan helpen. Er zijn ook al een aantal bedrijven die dolgraag willen helpen, dus dat is al fantastisch. Binnenkort volgt een update van de Happy Gift pagina. Daar zie je dan het totale bedrag van de ontvangen Happy Gifts én het totaal benodigde bedrag. Ook zie je precies wat met dit bedrag gedaan wordt.  Ook zullen superleuke happy gift initiatieven gedeeld worden. Zo kan jij ook meehelpen met een initiatief als je dat leuk vindt! Tot snel!

Dec 2019

Happy Christmas

Happy Christmas! Namens Happy Dogs & Shelters wensen wij jullie allemaal een geweldige kerst en alvast een gezond & happy nieuwjaar! We kunnen jullie niet vaak genoeg bedanken voor het enthousiasme, support en liefde voor alle asielhonden!  Zonder jullie was het echt nooit gelukt om zoveel asielhondjes al een dagelijkse wandeling te gunnen. Op naar de 1.000 wandelingen. Vandaag nog even een kerstwandeling gemaakt samen met alle happy wandelaars. Wil jij ook lekker nagenieten? Zie Happy Moments. Tot snel!

Hoe leuk is dit! Eind juli contacteerde AVROTROS ons met de volgende vraag: "Hoe gaaf zou het zijn als de asielhondjes periodiek een extra happy wandeling kunnen krijgen tijdens de lunch?" Superleuk natuurlijk! Dit is niet alleen fantastisch voor de asielhonden, maar zo kunnen wij AVROTROS medewerkers ook helpen aan een uniek ontspan- en genietmoment. En natuurlijk willen wij dat! Op basis hiervan zijn we het concept gaan testen en hebben we in samenwerking met Dierenasiel Crailo vandaag de eerste officiële lunchwandeling georganiseerd. Het was echt genieten! Dankjewel AVROTROS! Begin volgend jaar gaan we  dan ook samen brainstormen over nog meer kansen voor samenwerking. Nu al zin in!

Happy Supporter | AVROTROS

Nov 2019

Okt 2019

Testfase Afgerond

Tijd voor een feestje! De testfase is vandaag afgerond. En we zijn zo happy! Meer dan 400 wandelingen, meer dan 70 enthousiaste wandelaars. Dankjewel Dierenasiel Crailo! Dankjewel alle happy wandelaars! Want zonder jullie allemaal was dit nooit gelukt. Op naar de volgende fase. Wat houdt dit in? Stap 1: Het introduceren van de mogelijkheid om vaste wandelaar te worden, Stap 2: Het ontwikkelen van een happy gift activatie programma. Waarom? Zo kunnen wij een gebruiksvriendelijke, professionele website laten ontwikkelen met een eigen reserveersysteem. En dat is echt nodig! Want dan wordt het haalbaar om de wandelingen voor jullie elke dag mogelijk te maken. En dat willen wij zo graag! En dat niet alleen! Zo kunnen we het wandelen ook eenvoudig uitbreiden bij alle overige asiels in Nederland. Oftewel, nog meer asielhondjes de kans geven om dagelijks minimaal een wandeling te maken met een échte hondenliefhebber! 

Versa Vrijwilligerscentrale 

Okt 2019

De Versa Vrijwilligerscentrale Hilversum heeft ons gevraagd om mee te helpen vrijwilligerswerk in Hilversum meer op de kaart te zetten. Dit met als eerste stap een interview en artikel in De Gooi en Eembode. Natuurlijk willen wij dat! Ze hebben voor ons gekozen omdat het wandelen van asielhonden bij Happy Dogs & Shelters een unieke vorm van vrijwilligerswerk is. Je kan als hondenliefhebber namelijk heel eenvoudig genieten van een happy wandeling met jouw favoriete hond, maar daarnaast help jij ook mee een maatschappelijk doel te bereiken. En dit zonder kosten. Daarnaast is het leuke dat je geen verplichtingen hebt. Tim is een van de enthousiaste happy wandelaars die ook heeft meegeholpen aan het artikel. Nogmaals bedankt Tim! Zie hier het volledige artikel. En wil jij óók weten wat er allemaal voor vrijwilligerswerk mogelijk is in omgeving Hilversum, neem dan zeker eens een kijkje op de nieuwe website van de Versa Vrijwilligerscentrale. 

Sep 2019

Artikel | De Gooi- en Eemlander

Een update! Na 8 weken testen hebben jullie als happy wandelaars de asielhondjes in totaal al meer dan 200 extra wandelingen bezorgd! Echt fantastisch. Dankjewel allemaal! Ook voor jullie enthousiaste feedback. Het is zo leuk om te zien hoe de happy wandelaars ook écht genieten, samen met de hondjes! Zie hier het artikel van De Gooi- en Eemlander over de voortgang van de testfase. 

Aug 2019

Artikel | De Gooi- en Eemlander

Ook De Gooi- en Eemlander heeft een artikel geschreven over de start van de samenwerking tussen Dierenasiel Crailo en ons.  Dankjewel De Gooi- en Eemlander! Zie hier het volledige artikel.

Aug 2019

Artikel | De Gooi en Eembode

Superleuk! De Gooi en Eembode heeft als eerste een artikel geschreven over de samenwerking tussen Dierenasiel Crailo en Happy Dogs & Shelters! Heb je het nog niet gelezen? Zeker een keertje doen! Zie hier het volledige artikel!

Een nieuwtje! Vanaf vandaag is de eerste officiële Happy Dogs & Shelters folder gelanceerd. Deze folder vind je o.a. bij het VVV-kantoor in Hilversum en natuurlijk bij Dierenasiel Crailo. Kom gezellig een keertje langs en neem gratis een foldertje mee om jezelf een vriend, vriendin, familielid of andere hondenliefhebber happy te maken! 

Inspiratie Folder

Juli 2019

Juli 2019

Start Testfase 

Hoe leuk! We zijn ready! Oftewel, vanaf vandaag kan jij heerlijk gaan genieten van een unieke wandeling met jouw favoriete hond. Alléén wanneer het jou uitkomt en ook nog zonder kosten. Ben jij 18 jaar of ouder en kan jij ook niet wachten? Ga dan direct naar Happy Wandeling en plan jouw eerste wandeling. Kom vervolgens gezellig langs bij Dierenasiel Crailo in Hilversum en maak kennis met ons, alle andere wandelaars en jouw favoriete asielhond. En weet je wat zo leuk is? Je wandelt je eigen route in het Goois Natuurreservaat en ontvangt bij elke wandeling ook nog een happy treat. Oftewel, een garantie voor héél veel happy hugs, fun én lekker bewegen. Elke dag opnieuw. Tot snel!

Fantastisch nieuws! Dierenasiel Crailo in Hilversum wordt onze eerste Happy Partner. En niet zonder reden! Dierenasiel Crailo is voor ons namelijk de ideale match! Een innovatief asiel met passievolle, lieve en enthousiaste medewerkers die niets liever willen dan hun hondjes elke dag een happy wandeling te gunnen in het omringende Gooise Natuurreservaat. En dat niet alleen. Ze willen ook een voorbeeld zijn voor alle andere asiels in Nederland. Hoe dan? Door als eerste asiel te laten zien dat je met deze samenwerking écht het verschil kan maken. Op naar de volgende stap: Testen, testen, testen! Ben jij ook een échte hondenliefhebber? Dan kan jij binnenkort bij Dierenasiel Crailo als happy wandelaar gaan wandelen met jouw favoriete hond. Zonder kosten, zonder verplichtingen en alléén wanneer het jou uitkomt. 

Happy Partner | Dierenasiel Crailo

Mrt 2019

Ben jij óók stapelgek op honden? En vind jij óók dat elke asielhond minimaal een happy wandeling per dag verdient? Net zoals alle andere honden? Lees dan direct verder! Op basis van onze opgedane ervaring bij Dierenasiel DARG in Zuid-Afrika (lees ook: Ons Verhaal) hebben wij bij terugkomst in Nederland alle asiels één simpele vraag gesteld: "Hebben jullie behoefte aan méér wandelaars voor het wandelen van jullie asielhonden?" De conclusie was overduidelijk, óók in Nederland is er heel veel behoefte aan meer wandelaars van asielhonden. En daar willen wij iets aan gaan doen. Door onze extreme passie en liefde voor honden hebben we dan ook per direct besloten om alle asiels in Nederland te gaan helpen! Met maar één doel: Elke asielhond minimaal een happy wandeling per dag bezorgen. Want dat verdient toch elke hond? Op naar de volgende stap! Een nieuw concept hiervoor ontwikkelen en dit gaan testen bij het eerste asiel in Nederland!

 Happy Dogs & Shelters  

Jan 2019

Happy Wandeling

Wandellocaties

Algemeen

Vacatures

© 2020 Happy Dogs & Shelters